Saga Blott - Alt var mye bedre før

Saga Blott – Alt var mye bedre før. Eller var det det?

Saga Blott er en side dedikert til noen av de ting vi har glemt. I en verden som utvikler og moderniserer seg stadig raskere er det kanskje viktigere enn aldri før å sette av litt tid til å mimre og minnes det som en gang var.

Glemte ord og uttrykk. Morsomme Saker og ting vi ikke bruker lengre. Favorittplagget fra 80-tallet du helst glemmer at du hadde i skapet. Holdninger som tilhører en svunnen tid. Gamle TV-serier. Musikk.

Saga Blott setter fokus noen av disse tingene med en god porsjon humor, selvironi og med et glimt i øyet. Kanskje kan noe av det du finner her gi noen minutter med ettertanke og latter før du tar frem iPhonen og skrur på varmen på hytta.

ALT var kanskje ikke bedre før. Og muligens er det er like så greit?

Ser du noe du savner her? Legg gjerne en melding i forslagskassen 🙂

Kilder:
Saga Blott hadde ikke eksistert hadde det ikke vært for andre ildsjeler som også brenner for temaet gamle ord og uttrykk. Uten WikipediaStore Norske Leksikon og andre sider så hadde det vært mye vanskeligere å sjekke opphav og betydning. Masse hjelp er det også i bøkene til Kjell Ivar Vannebo, Astrid Skår og Petter Schjerven med flere.